Zorgeloos rijden met een Autotrust Garantie!

Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. In samenwerking met Autotrust bieden wij verschillende mogelijkheden voor garantie aan. 
Niet alle auto’s zijn gelijk. Daarom zijn de garanties van Autotrust gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. 
Kies voor een garantie die past bij uw auto: 

• Instap – de meest gekozen garantie voor auto’s tot 12 jaar en 200.000 km
• Uitgebreid – de meest gekozen garantie voor auto’s tot 8 jaar en 150.000 km.

De voordelen van Autotrust:

Gemak
Bij de aanschaf van de occasion sluit je eenvoudig een passende garantie voor je auto af. Autotrust regelt alles daarna rechtstreeks met jou.

100% online
Autotrust doet alles online en is volledig digitaal.

Duidelijk
Geen kleine lettertjes, maar open en eerlijke communicatie. Vraag ons naar de voorwaarden.

Bekijk de garanties

Instap Garantie

  • De Instap Garantie is bedoeld voor occasions tot 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000 km.
  • Uw garantie dekt de belangrijkste onderdelen van de aandrijving van uw auto. Indien een onderdeel van de aandrijving defect gaat, kunt u gewoon terugvallen op de zekerheid van de Instap Garantie.
  • De onderdelen waarop u precies garantie heeft, staan in het garantieoverzicht. Dit overzicht staat op pagina 6 van deze voorwaarden.
Bekijk de voorwaarden

Uitgebreid Garantie

  • De Uitgebreid Garantie is bedoeld voor occasions die jonger zijn dan 8 jaar en een kilometerstand hebben tot 150.000 km.
  • De Autotrust Uitgebreid Garantie dekt de mechanische en elektronische onderdelen van uw auto tegen defecten. In het geval van een geldige claim worden de onderdelen en de arbeidskosten volgens de algemene voorwaarden van deze garantie vergoed.
Bekijk de voorwaarden

Luxury & Performance Garantie

  • De Luxury & Performance Garantie is speciaal ontwikkeld voor premium occasions in het hoogste segment. De garantie dekt de kosten van reparatie, arbeid en onderdelen volgens de uitgebreide Luxury & Performance garantievoorwaarden.
  • Met de Luxury & Performance Garantie kunt u zorgeloos van uw bijzondere auto genieten.
Bekijk de voorwaarden

Overige informatie:

EV Garantie
Overzichtskaart

Mogelijk gemaakt door Mobilox