Auto Onderhoud en APK

Jongcars beschikt over een garage waar u terecht kunt voor klein en groot onderhoud. Ook de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons laten uitvoeren.

Wij bieden u kwaliteit voor een lage prijs. U kunt er ook voor kiezen uw APK-keuring te combineren met een kleine onderhoudsbeurt. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Werkzaamheden kleine en grote beurt

Werkzaamheden kleine en grote beurt

Bij een kleine beurt vervangen wij uw olie, controleren de accu, remmen en schokdempers en bekijken het algehele onderhoud van de auto. Bij een grote beurt voeren wij de kleine beurt uit en controleren wij daarnaast ook de verschillende onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig. Als het nodig is vervangen wij de gecontroleerde onderdelen ook. Uiteraard doen we dat altijd in overleg met u.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsbeurten of de APK-keuring.

Werkplaats Jongcars

Kwaliteit staat voorop

Omdat Jongcars over een eigen werkplaats beschikt, staan wij garant voor de kwaliteit van onze auto’s. Wij informeren u objectief over allerlei aspecten waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor de verkoop kijken wij de auto’s goed na, zodat u er zeker van kunt zijn dat de auto door ons in de beste staat aan u geleverd wordt. Indien nodig voorzien wij de auto van een nieuwe APK.

Mogelijk gemaakt door Mobilox